Apteekkikosmetiikka

Apteekistamme löytyy useita eri kosmetiikkasarjoja, joista löytyy jokaisen iholle sopivat tuotteet. Henkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden valinnassa ja kosmetologiltamme saat uusimmat tiedot päivittäiseen ihonhoitoon.

 

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »

IVY AIA

IVY AIA on täysin vegaaninen ja allergiasertifioitu ihonhoitosarja nille, jotka haluavat korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ilman tarpeettomia kemikaaleja kohtuulliseen hintaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

AVÈNE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

IDUN

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan, sekä uutuutena nyt myös ihonhoitotuotteet. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Tuotesarjan omille sivuille »

VICHY

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

Yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti yhteistyössä toimiva La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on tutkimuslaitos, joka yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen.

Tuotesarjan omille sivuille »

Cerave

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmer

Sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Sarjassa kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon, miedosti hajustettuina sekä hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Favora on laadukas ihonhoitosarja, joka puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa herkkää ihoa hellästi kuin hyvä ystävä.

Tuotesarjan omille sivuille »

Eucerin

Hoitava Eucerin®-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka ovat kehitetty erityisesti herkälle iholle. Eucerin® tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden.

Tuotesarjan omille sivuille »