Koneellinen annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on maksullinen palvelu (5,90 € + alv / viikko). Asiakas saa kaikki annosjakeluun soveltuvat, säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet ja vitamiinit (tabletit/kapselit) pakattuna kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Koneellisessa annosjakelussa lääkkeet vaihdetaan edullisempiin valmisteisiin automaattisesti. Käytössämme on Pharmacin Oma-annospalvelu. Annosjakelun aloittamisesta ja hinnasta saat lisätietoja apteekista. Tutustu tästä Pharmacin Oma-annospalveluun.

Kotiinkuljetus

Tarjoamme lääkkeiden ja muiden tuotteiden kotiinkuljetuspalvelua Hyvinkään kaupungin alueella. Kuljetuksesta peritään 5,50 euroa/kuljetuskerta. Kysy kuljetusaikoja apteekilta.

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja/tai muuten käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä. Kotitalouksien lääkejätteet voi tuoda veloituksetta apteekkeihimme hävitettäväksi. Muistathan lajitella erikseen elohopeakuumemittarit ja jodipitoiset lääkkeet. Myös ruiskut ja neulat on pakattava erikseen läpinäkyvään, kovaan astiaan, esimerkiksi lasipurkkiin. Nestemäiset lääkkeet ja tabletit/kapselit voi palauttaa omissa pakkauksissaan.

Lisätietoja tästä.

Opetusapteekki

Apteekkimme toimii Itä-Suomen ja Helsingin ylipiston opetusapteekkina farmasian alan opiskelijoille. Myös muita opintoja suorittavat voivat hakea apteekkiimme harjoittelijoiksi.

Reseptin uusiminen

Sähköisen reseptin uudistamispyyntö on apteekissamme maksuton. Voit tehdä sen myös itse osoitteessa Kanta.fi. Uusimispyynnön tilannetta voit tiedustella paikan päällä apteekissa. Jos olet antanut matkapuhelinnumerosi uusimispyynnön yhteydessä, saat tiedon uusitusta reseptistä tekstiviestillä. Reseptin uusimispyyntö käsitellään terveydenhuollossa 8 arkipäivän kuluessa.

Todistukset ja tulosteet

Ulkomaan matkaa varten apteekki voi tulostaa tarvittaessa englanninkieliset potilasohjeet resepteistäsi (1 €/tuloste).

Matkustaessasi Schengen-maihin, sinulla tulee olla Schengen-todistus, jos kuljetat mukanasi tiettyjä pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä, psykotrooppisia aineita tai huumausaineita sisältäviä lääkkeitä (8 €/todistus).

Lue kanta.fi - Lääkkeet mukaan ulkomaille

Bonus

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.